Kokeile kuukausi maksutta

OP:n rahasto osti autokauppakiinteistön Vantaalta

Savills Investment Managementin hallinnoima Nordic Retail Fund on myynyt Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä sijaitsevan autokauppakiinteistön OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahastolle.

Savills Investment Managementin hallinnoima Nordic Retail Fund on myynyt Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä sijaitsevan autokauppakiinteistön OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahastolle.

Kiinteistön vuokrattava pinta-ala on 17800 neliömetriä ja päävuokralaisina ovat ALD Automotive, MetroAuto ja Teboil.

”Helsinki-Vantaan lentokentän alue on Suomen tunnetuin ja nopeimmin kasvava autokaupan keskittymä. Kohteen erinomainen sijainti, saavutettavuus ja näkyvyys yhdistettynä tunnettuihin vuokralaisiin tukevat sijoitusstrategiaamme äärimmäisen hyvin. OP-Vuokratuotto omistaa monipuolisen kiinteistöportfolion, jonka arvo kaupan jälkeen on 800 miljoonaa euroa”, johtaja Markku Mäkiaho OP Kiinteistösijoituksesta sanoo.

”Auto Airport on ollut hallinnassamme viimeiset kymmenen vuotta. Kohde on ollut portfoliossamme vahva sijoitus tarjoten vakaan tuoton sijoittajille. Viimeaikaiset vuokraukset ja vuokrasopimusten uusiminen takaavat, että kohde tuottaa vahvan kassavirran myös uudelle omistajalle ja että alue kehittyy. Tutkimme Pohjoismaiden kiinteistömarkkinaa aktiivisesti ja analysoimme uusia kohteita, joihin sijoittaa”, Savills Investment Management Pohjoismaiden johtaja Peter Broström sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “OP:n rahasto osti autokauppakiinteistön Vantaalta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat