Kokeile kuukausi maksutta

Rakennus- ja kiinteistöalalla oma Slushin rinnakkaistapahtuma

Kiinteistö- ja rakennusala sekä kasvuyritykset kohtaavat ensimmäistä kertaa järjestettävässä RecoTech-tapahtumassa.

Kiinteistö- ja rakennusala sekä kasvuyritykset kohtaavat ensimmäistä kertaa järjestettävässä RecoTech-tapahtumassa.
Kuuntele juttu

Marraskuun 30. päivänä järjestettävässä Slushin rinnakkaistapahtumassa ReCoTechissa kiinteistö- ja rakennusala hakee uusia ideoita ja kumppanuuksia tuomalla yhteen startupit sekä rakennetun ympäristön kärkitoimijat.

”Nopeasti kehittyvä markkinaympäristö, urbanisaatio ja digitalisaatio tarjoavat rakennus- ja kiinteistöalan yrityksillekin mahdollisuuden uudistaa toimintatapojaan. Haluamme olla mukana kehittämässä rakentamista ja kaupunkikehittämistä yhdessä vanhojen, mutta myös uusien idearikkaiden kumppaneiden kanssa”, kertoo YIT:n kehitys- ja markkinointijohtaja Timo Räikkönen.

ReCoTechin rakennettuun ympäristöön ja uusiin innovaatioihin liittyvään ohjelmaan kuuluu lyhyt aamiaisseminaari, SpeedMeet-pikatapaamisia, puheenvuoroja alan tulevaisuuden visioista sekä työpajoja.

Pikatapaamisissa kasvuyritysten edustajille on mahdollisuus esitellä toimintaansa yrityksille ja keskustella heidän kanssaan mahdollisista yhteistyökuvioista. Start-upit voivat varata tapaamisaikoja haluamiensa yritysten kanssa RecoTechin verkkosivuilta.

Tapahtuma järjestetään Messukeskuksen välittömässä läheisyydessä ravintola Vaunussa sekä Lääninhallituksen auditoriossa. ReCoTechin järjestävät RAKLI, Green Building Council Finland, HESA-SAFA ja Newsec Oy.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Rakennus- ja kiinteistöalalla oma Slushin rinnakkaistapahtuma”

  1. Ala joka saneeraa 90 vuotta vanhaa LVI ratkaisua repimällä puoli taloa ja lupaamalla uudelle 30 vuotta elinikää….ja Slush )) Ho-ho-ho

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat