Rakentaminen Kiinteistöt Rakennuslehti Ei kommentteja

Etelä-Saimaa: SaiPan jäähallin katon liimapuupalkeissa halkeamia

SM-liigan jääkiekkojoukkueen käyttämän Lappeenrannan Kisapuiston jäähallin katon liimapuupalkeissa on todettu halkeamia. Tämän vuoksi katon sallittu lumikuorma on aiempaa pienempi. Asiasta kertoi Etelä-Saimaa.

Jäähallin katosta teetettiin tänä vuonna lakisääteinen kuntotutkimus, jossa havaittiin halkeamia katon liimapuupalkeissa. Kuntotutkimuksen lisäselvitykset jatkuvat vielä.

Syksyllä asetettu katon sallittu lumikuorma on enintään 60 kiloa neliömetriä kohti. Alhaisemman raja-arvon vuoksi jäähallin kattoa pitää puhdistaa lumesta säännöllisesti läpi talven. Jos lumikuorman uusi enimmäisraja ylittyisi, jäähalli asetettaisiin tilapäiseen käyttökieltoon.

Etelä-Saimaan uutinen aiheesta löytyy tästä.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia