Uusi sijoitusyhtiö osti yli 100000 neliön kiinteistösalkun Suomesta

Uusi sijoitusyhtiö CTV Properties AB on ostanut varasto- ja tuotantotiloja sisältävän ison kiinteistösalkun Suomesta.

Uusi sijoitusyhtiö CTV Properties AB on ostanut varasto- ja tuotantotiloja sisältävän ison kiinteistösalkun Suomesta.

Kiinteistösalkku sisältää 29 kiinteistöä pääkaupunkiseudulla ja kasvukeskuksissa. Kiinteistöjen vuokrattava pinta-ala on yhteensä noin 103000 neliömetriä.

CTV Properties AB on rekisteröity Ruotsiin, mutta sen taustalla on sijoittajia useista maista. Ankkurisijoittaja on Sampo. Catella Bank S.A. keräsi uuden sijoitusyhtiön oman pääoman yhteensä 93 yksityiseltä sijoittajalta ja instituutiolta Suomesta, Ruotsista ja Luxemburgista.

Catella Asset Management puolestaan neuvotteli kiinteistökaupan, järjesti rahoituksen ja johtaa jatkossa CTV:n operatiivista toimintaa.

”CTV:n tavoitteena on luoda sijoittajille arvoa aktiivisella manageerauksella parantamalla nykyistä kassavirtaa sekä myymällä kiinteistöportfolion kohteita yksittäin”, johtaja Timo Nurminen Catellasta sanoo.

”Kiinteistöihin liittyvillä sijoitustuotteilla on suuri kysyntä asiakkaidemme joukossa. Tässä projektissa pääoman kerääminen alkoi 31. lokakuuta ja osakeanti keskeytettiin kahden päivän jälkeen huomattavan ylimerkinnän vuoksi”, Catella Bankin toimitusjohtaja Tord Topsholm kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Uusi sijoitusyhtiö osti yli 100000 neliön kiinteistösalkun Suomesta”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat