Projektit Rakentaminen Rakennuslehti Ei kommentteja

YIT käynnisti Smartti-kohteita viidessä kaupungissa

YIT on aloittanut Smartti-konseptin mukaiset kerrostalohankkeet viidessä kaupungissa Suomessa.

Yhtiö rakentaa Kaarinaan, Vantaalle, Jyväskylään, Lappeenrantaan ja Riihimäelle kaikkiaan noin 240 asuntoa, joiden yhteisarvo on lähes 32 miljoonaa euroa. Kohteiden on tarkoitus valmistua vuoden 2017 lopussa.

Näissä vakiomitoitetuissa asunnoissa väliseinien sijasta tilaa jakavat esimerkiksi kaapit, joten asunnot ovat muunneltavissa elämäntilanteen mukaan. Samoin muunneltavuutta tuovat erilaiset sisustusvaihtoehdot sekä konseptin asuntoja varten suunniteltujen kalusteiden ja lisäkaapistojen tilausmahdollisuus.

Yhtiön mukaan Smartti-kohteiden varausasteet ovat olleet hyviä. Tällä hetkellä YIT rakentaa niitä yhdeksässä eri kaupungissa. Nyt ilmoitettujen kohteiden lisäksi konseptin mukaisia asuntoja on valmisteilla Lahdessa, Kuopiossa, Oulussa ja Tampereella.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia