Talous Suunnittelu Talotekniikka Rakennuslehti Ei kommentteja

Granlund osti lappeenrantalaisen insinööritoimiston

Granlund Saimaa Oy on ostanut lappeenrantalaisen insinööritoimisto Siluc Oy:n. Yrityskaupan tavoitteena on vahvistaa yhtiön asemaa kiinteistöalan monipuolisena toimijana.

Silucin henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä Granlund Saimaan toimitiloihin vuoden 2017 alussa. Samalla yritykselle perustetaan kiinteistönpito-osasto, jonka vastuullisena vetäjänä aloittaa Satu Salonsaari. Silucin toimitusjohtaja Pekka Salla vastaa entiseen tapaan hankkeiden toteuttamisesta ja toiminnan kehittämisestä. Granlund Saimaan toimitusjohtajana jatkaa Risto Havo.

Granlund Saimaa on talotekniikan sähkö- ja lvia-, teollisuussähkö- ja automaatiosuunnittelun, konsultoinnin sekä kiinteistönpidon palveluiden toimittaja. Yrityskauppa laajentaa erityisesti Granlundin korjausrakentamiskohteiden rakennuttamiseen, suunnittelu- ja projektinjohtotehtäviin sekä kuntotutkimuksiin ja kustannuslaskentaan liittyvää osaamista.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia