Kokeile kuukausi maksutta

Bonava rakennuttaa 91 asuntoa Icecapitalin rahastolle

Bonava rakennuttaa Icecapital Housing Fund IV:lle 91 asuinhuoneiston kohteen Vantaan Tikkurilaan. Työt kohteessa ovat jo käynnistyneet, ja asuntojen on määrä valmistua syksyllä 2018.

Bonava rakennuttaa Icecapital Housing Fund IV:lle 91 asuinhuoneiston kohteen Vantaan Tikkurilaan. Työt kohteessa ovat jo käynnistyneet, ja asuntojen on määrä valmistua syksyllä 2018.

”Icecapitalille rakennettava kohde aloittaa uuden Kultarikonpuiston kotikorttelin toteutuksen Vantaan Tikkurilassa. Kultarikonpuiston kaksi ensimmäistä Bonavan omistusasuntokohdetta ovat tällä hetkellä ennakkomarkkinoinnissa, ja niiden rakentaminen on tarkoitus aloittaa myöhemmin tänä keväänä”, Bonava Suomen kiinteistökehitysjohtaja Markus Pitkänen sanoo.

Kultarikonpuiston kotikortteliin rakennetaan lähivuosina yhteensä seitsemän uuden kerrostalon kokonaisuus.

”Nämä Vantaalle rakennettavat kerrostaloasunnot soveltuvat strategiaamme erinomaisesti ja täydentävät hienosti vuokra-asuntokantaamme ja monipuolistavat asuntotarjontaamme pääkaupunkiseudulla”, Icecapital Reamin toimitusjohtaja Wisa Majamaa toteaa.

Icecapital Housing Fund IV Ky perustettiin vuonna 2015, ja sen sijoituskapasiteetti on noin 400 miljoonaa euroa. Rahasto sijoittaa varansa vapaarahoitteisiin asuntoihin, jotka sijaitsevat pääkaupunkiseudulla tai muissa kasvukeskuksissa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Bonava rakennuttaa 91 asuntoa Icecapitalin rahastolle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat