Kokeile kuukausi maksutta

Helsingin kaupunginvaltuuston puheenjohtaja johtajaksi Pöyrylle

Diplomi-insinööri Mari Puoskari on nimitetty Pöyryn Ympäristö-liiketoimintayksikön johtajaksi ja Pohjois-Euroopan alueellisten toimintojen johtoryhmän jäseneksi. Hän aloittaa Pöyryllä helmikuun alussa.

Diplomi-insinööri Mari Puoskari on nimitetty Pöyryn Ympäristö-liiketoimintayksikön johtajaksi ja Pohjois-Euroopan alueellisten toimintojen johtoryhmän jäseneksi. Hän aloittaa Pöyryllä helmikuun alussa.

Puoskarilla on usean vuoden kokemus liikkeenjohdon ja kestävän kehityksen konsultoinnista sekä sen johtamisesta. Hän siirtyy Pöyrylle Ekokemiltä, jossa hän on vastannut uusista liiketoiminnoista ja ollut johtoryhmän jäsen.

Puoskari on toiminut aktiivisesti politiikassa. Hän oli vihreiden varapuheenjohtaja vuosina 2007–2011. Helsingin kaupunginvaltuuston jäsen hän on ollut vuodesta 2005 ja puheenjohtaja vuodesta 2013. Pöyrylle siirtyessään hän kuitenkin jättää tehtävänsä valtuuston johdossa ja luopuu politiikasta ainakin toistaiseksi.

”Olen vaikuttanut viimeiset 12 vuotta politiikassa, ja koen antaneeni oman panokseni Helsingin kehittämiseen. Nyt on aika siirtyä edistämään kestävää kehitystä eräästä Suomen johtavasta konsulttiyrityksestä käsin. Koen, että Pöyryllä saan paljon tilaisuuksia esimerkiksi kiertotalouden edistämiseen”, Puoskari sanoo.

Pöyryn Ympäristö-liiketoimintayksikössä on yli sata pohjoismaista asiantuntijaa, jotka toimivat ympäristövaikutusten ennakoinnin, minimoinnin ja seurannan parissa.

”Ympäristöosaaminen on kaltaisellemme teollisuuden, energian ja infrastruktuurin suunnittelu- ja konsulttiyritykselle keskeistä. Puoskarin johdolla voimme palvella asiakkaitamme entistä monipuolisemmin,” Pöyryn alueellisten toimintojen Pohjois-Euroopan johtaja Markku Oksanen toteaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Helsingin kaupunginvaltuuston puheenjohtaja johtajaksi Pöyrylle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat