Kokeile kuukausi maksutta

Laihialle uusittu liikuntasali – pallopelit kiellettiin samantien

Laihian keskuskoulun juuri korjatussa liikuntasalissa kiellettiin pallopelit heti ensimmäisellä viikolla.

Laihian keskuskoulun juuri korjatussa liikuntasalissa kiellettiin pallopelit heti ensimmäisellä viikolla.

Uusitussa liikuntasalissa ei enää saa pelata pallopelejä, koska pallot aiheuttavat tuhoa uudelle katolle. Heti ensimmäisellä liikuntatunnilla kattoon osunut pehmopallo irrotti akustiikkalevyn asennusritilästään.

Toisella liikuntatunnilla koripallon osuma pudotti muutamia levyjä. Levyt ovat katossa vain asennusritilän varassa, jotta siivous on helpompaa.

Kunnan kiinteistöpäällikkö määräsi myös salin koripallotelineet poistettavaksi.

Koulun rehtori Paula Hauru kertoi, että salissa on juuri saatu valmiiksi pintaremontti, jossa uusittiin esimerkiksi lattia ja katto. Uusitun liikuntasalin lattiamateriaalin päälle on asennettu painimolski.

Koulun vieressä on monitoimihalli, jossa on kolme palloilusalia.

Tätä artikkelia on kommentoitu 11 kertaa

11 vastausta artikkeliin “Laihialle uusittu liikuntasali – pallopelit kiellettiin samantien”

 1. ”Kunnan kiinteistöpäällikkö määräsi myös salin koripallotelineet poistettavaksi.” Ei olis ollut järkevämpää poistaa ne akustiikkalevyt kunnes joku viisas insinööri keksii miten ne saa sinne kiinni asiaan kuuluvalla tavalla? Ja mistä helvetin lähtien tollaset rakenteet on ollu edes laillisia julkisissa tiloissa missä pallo pudottaa romuja niskaan?

 2. Oliskohan suunnittelijalla peiliin katsominen? Älytön alakattoratkaisu likuntasaliin!!!

 3. Kylässä kylän tavalla….ei oo ens kerta ko Laihia on tapetilla !!

 4. Oliskohan tuo kuitenkin painisaliksi tarkoitettu jos sinne se painimattokin on lattialle asennettu? Ei liene kovinkaan mukava juosta korpiallon perässä saati pomputtaa sitä pehmustetulla…

  1. Ja katottekin, mihin viskotte niitä kavereita siitä molskilta! Ei liian korkeita heittoja enää!

 5. Joo tämä osoittaa taas sen kuinka paljon suunnittelijat perehtyvät remontoitavan tilan käyttöön. Asiastahan kun ei voi kysyä keneltäkään ettei vaan osoita omaa tyhmyyttään ja jos/kun nämä mokat joudutaan korjaamaan niin kustannukset on aina yhteiskunnan piikissä eikä tämän suunnittelijan. Tää on niin tätä !!!!!!!!!

 6. Käytännössähän mitään mokaa ei ole tapahtunut jos tila on tarkoitettu painimiseen tai vastaavaan. Oinoat mokaajat tässä on muissa lehdissä asiasta kirjoittaneet toimittajat, jotka jättävät käyttötarkoituksen mainitsematta.

  1. Eiköhän käyttötarkoitus ole tiedossa ollut, jos koripallopallotelineetkin oli suunniteltu tai sitten vain koristeeksi.

 7. Katoon löytyy akustiikkalevyjä ja kannatusjärjestelmiä, jotka kestävät pallot ja pysyvät paikoillaan.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat