Talous Rakennuslehti Ei kommentteja

Lapwall ostaa puuelementit Metsä Woodilta

Lapwall ja Metsäliitto Osuuskunta ovat sopineet kaupasta, jossa Lapwall ostaa Metsä Woodin Projektiliiketoiminnan ja puuelementtien valmistuksen.

Metsä Woodin tilat Pälkäneellä.

Sopimus allekirjoitettiin 1.1.2017. Kauppa toteutetaan tammikuun loppuun mennessä.

Projektiliiketoiminnan koko henkilöstö siirtyy uuden omistajan palvelukseen. Osapuolet sopivat samassa yhteydessä pitkäaikaisesta Kertopuun ja havuvanerin toimituksesta. Pälkäneellä sijaitseva

Kauppa on askel Metsä Woodin strategian toteuttamisessa ja selkeyttää yritysrakennetta. Jatkossa Metsä Wood keskittyy Kerto LVL:n kehittämiseen ja valmistamiseen, sekä aktiivisesti luo ja kehittää Kerto LVL:n pohjautuvaa puurakentamisen ekosysteemiä.

Nyt sovittu kauppa on Lapwallin mukaan merkittävä strateginen askel Leko-tuotevalikoiman laajentumiselle. LapWall on tehnyt merkittävää yhteistyötä jo vuosia Metsä Woodin kanssa, kauppa mahdollistaa yhtiön nopean kasvun puu- ja puukerrostalorakentamisen alueella.

”Tehdyn kaupan myötä tuomme laajaan tuotevalikoimaamme muun muassa Kerto-Ripa Katto-, ala- ja välipohjaelementit. Kaupan myötä LapWall Oy:n yhteenlaskettu liikevaihto tulee olemaan 2017 noin 70 mijoonaa euroa ja sen palveluksessa on 250 henkilöä”, toimitusjohtaja Jarmo Pekkarinen kertoo.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia