Talous Kiinteistöt Rakentaminen Työelämä Uutiset Rakennuslehti Yksi kommentti

Sato osti vuokra-asuntoja Helsingin Kalliosta

Sato on ostanut 17 Helsingin Kalliossa sijaitsevaa vuokra-asuntoa. Asunnot ovat yksiöitä ja kaksioita.

”Vahva yhteisöllisyys, hyvät palvelut ja erinomaiset liikenneyhteydet ovat Kallion valtteja. Ne resonoivat Saton tekemiseen, jossa asiakkaan kokemuksella ja kodin keskeisellä sijainnilla on suurin arvo”, Saton liiketoimintajohtaja Antti Aarnio Sato.

”Nyt hankitut vuokra-asunnot vastaavat myös kokonsa puolesta asiakkaittemme toiveisiin, sillä yksiöiden ja kaksioiden tarve kasvaa kaupungeissa edelleen.”

Sato on 2000-luvulla investoinut vuokra-asuntoihin yhteensä noin 2,5 miljardia euroa. Vuoden 2016 investoinnit ylittivät vuoden kolmella ensimmäisellä neljänneksellä 500 miljoonaa euroa, ja niistä 66 prosenttia kohdistui pääkaupunkiseudulle.

Keskustelu artikkelista: 1 kommentti

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia