Suomen Lähiökunnostajat ja Robert Rakennus yhdistävät hynttyyt

Suomen Lähiökunnostajat ja Robert Rakennus ovat tänään solmineet yrityskaupan. Yhtiöiden liiketoiminta yhdistetään ESLK-konserniin.

Suomen Lähiökunnostajat ja Robert Rakennus ovat tänään solmineet yrityskaupan. Yhtiöiden liiketoiminta yhdistetään ESLK-konserniin.

Robert Rakennuksen omistajat jatkavat ESLK-konsernin merkittävinä omistajina yrityskaupan jälkeen. Järjestelyn yhteydessä myös Lähiökunnostajien hallituksen jäsenet Juha Hetemäki ja Kai Keituri tulivat yhtiöiden osakkaiksi.

Yritykset tekivät kaupan vahvistaakseen osaamistaan ja kasvattaakseen liiketoimintaansa korjaus- ja uudisrakentamisessa.

Yhtiöiden mukaan yhteisenä tavoitteena on isojen kilpailijoiden haastaminen tehokkailla toimintamalleilla ja laajentuminen uusille markkina-alueille. Yhdistyminen vahvistaa resursseja ja mahdollistaa vahvan kasvun valittujen liiketoiminta-alueiden johtavaksi toimijaksi.

Yhtiöillä on toisiaan täydentävät liiketoiminta- ja osaamisalueet. Lähiökunnostajat on erikoistunut vaativiin julkisivujen perusparannuksiin ja Robert Rakennuksella on osaamista vaativien muuraus- ja rappaustöiden sekä erilaisten julkisivurakenteiden toteuttamisesta.

Yhtiöiden kuluvan tilikauden yhteenlaskettu liikevaihto tulee olemaan 26 miljoonaa euroa. Tavoitteena on kasvattaa liikevaihto kaksinkertaiseksi muutamassa vuodessa.

Korona Invest teki viime keväänä pääomasijoituksen Suomen Lähiökunnostajiin. Se on yrittäjävetoisesti toimiva pääomasijoitusrahastojen hallinnointiyhtiö, joka on erikoistunut liikevaihdoltaan 2-20 miljoonan euron suuruisten kasvuyritysten rahoittamiseen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Suomen Lähiökunnostajat ja Robert Rakennus yhdistävät hynttyyt”

Vastaa