Kokeile kuukausi maksutta

Pohjola Rakennus urakoi Tampereen Ratinaan kerrostalon

Pohjola Rakennus Oy Häme ja OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahasto ovat sopineet Asunto Oy Tampereen Ratinan Arvon rakentamisesta.

Asunto Oy Tampereen Ratinan Arvo.

Tampereen Ratinaan nousevaan rakennukseen tulee kuusikerroksisen kerrostalon ja pysäköintihalli.

”Ratinan Arvon hanke on hyvä osoitus Tampereen kaupungin halusta saada uusia hankkeita käyntiin keskustan alueelle. Alun perin viisikerroksinen toimistorakennuskaava muutettiin poikkeusluvalla asuin- ja toimistohybridihankkeeksi. Tarvitsimme lisää toimistotilaa henkilöstöllemme ja saimme hankkeen käyntiin nopeasti, kun muutimme ylimmät kerrokset asumiselle”, Pohjola Rakennus Oy Hämeen toimitusjohtaja Miikka Routama kertoo.

As Oy Tampereen Ratinan Arvoon rakentuu 44 huoneistoa sekä 4 liike- ja toimistotilaa. Lisäksi asuntoyhtiöön tulee yhteensä 28 paikkainen autohalli. Kohteen asunnot ovat tehokkaita ja toimivia yksiöitä sekä kaksioita.

”Ratinan Arvo täydentää erinomaisesti asunto- ja toimitilatarjontaamme Ratinan alueella. Haluamme tarjota vuokralaisillemme laadukkaat ja toimivat tilat. Hanke sopii hyvin rahaston strategiaan rakentaa keskeisille sijainneille kysyntää vastaavia asuntoja ja toimitiloja”, OP-Vuokratuoton salkunhoitaja Antero Tenhunen sanoo.

Ratinan Arvon liike- ja toimistotilat sijaitsevat rakennuksen 1. ja 2. kerroksessa. Kingspan Insulationin uudet 260 neliön toimistotilat tulevat 1. kerrokseen. Pohjola Rakennus oy Hämeen toimitilat toteutetaan rakennuksen 2. kerrokseen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pohjola Rakennus urakoi Tampereen Ratinaan kerrostalon”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat