Rakentaminen Rakennuslehti Ei kommentteja

Consti teki yrityskaupan

Consti Yhtiöt Oyj on ostanut 9.3.2017 toteutuneella yrityskaupalla vuodesta 2000 toimineen, kattoratkaisuja tekevän Pisara Steel Oy:n. Kaupalla vahvistetaan Constin julkisivuyksikköä.

Pisara Steel Oy on Pohjanmaalla ja pääkaupunkiseudulla toimiva kattoremontteihin ja -saneerauksiin erikoistunut yritys. Sen liikevaihto oli vuonna 2016 noin 2,4 miljoonaa euroa.

Koko Pisara Steel Oy:n henkilöstö siirtyy kaupan myötä Constin palvelukseen. Myös Pisara Steelin nykyiset asiakkaat siirtyvät Constin asiakkaiksi, ja kaikki olemassa olevat sopimukset jatkuvat ennallaan.

”Kartoitamme jatkuvasti potentiaalisia yrityksiä, joiden avulla toteutamme strategiamme mukaista kasvua. Tämä kauppa vahvistaa Constin julkisivuyksikköä, ja saamme riveihimme uusia, hyviä osaajia ja runsaasti kokemusta”, Consti Yhtiöt Oyj:n toimitusjohtaja Marko Holopainen taustoittaa.

”Myös Pisara Steel on laajentanut toimintaansa vuosien varrella yrityskauppojen myötä. Siirtyminen osaksi Constin tiimiä on luonteva ja positiivinen jatkumo kasvukehityksellemme”, kertoo Pisara Steel Oy:n toimitusjohtaja Esa Jaskari.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia