Kone toimittaa hissejä Jakartaan Indonesiassa

Kone toimittaa 76 hissiä ja liukuporrasta Jakartan liikekeskuksessa Indonesiassa sijaitsevaan Indonesia1-rakennushankkeeseen.

Kone toimittaa 76 hissiä ja liukuporrasta Jakartan liikekeskuksessa Indonesiassa sijaitsevaan Indonesia1-rakennushankkeeseen.

Kahdesta 58-kerroksisesta ja 278 metriä korkeasta tornista koostuva rakennus on valmistuessaan yksi Indonesian korkeimmista. Indonesia1:n kerrosala on 204 000 neliömetriä. Siihen tulee lähinnä toimisto- ja liiketilaa sekä huoneistohotelli.

Koneen toimitukseen kuuluu 44 Kone MiniSpace-hissiä, 14 Kone S MonoSpace -hissiä, 18 Kone TravelMaster110 -liukuporrasta ja Kone Destination -kohdeohjausjärjestelmä. Hissien maksiminopeus on 8 m/s. Kaikki laitteet kytketään Kone E-Link -valvontajärjestelmään, joka tuottaa reaaliaikaista valvontatietoa ja tilastollisia suorituskykyraportteja.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme olla mukana tässä rakennushankkeessa. Uskomme, että Koneen ratkaisut edistävät sujuvaa ja miellyttävää liikkumista Indonesia1:ssä”, Koneen Aasian ja Tyynenmeren aluejohtaja Axel Berkling sanoo.

Indonesia1:n rakennuttajana toimii PT. China Sonangol Media Investment, ja sen on määrä valmistua vuonna 2019.

Tilaus kirjattiin vuoden 2016 neljännelle neljännekselle.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Kone toimittaa hissejä Jakartaan Indonesiassa”

Vastaa