Projektit Kiinteistöt Rakentaminen Talous Rakennuslehti Yksi kommentti

Kone toimittaa hissejä Jakartaan Indonesiassa

Kone toimittaa 76 hissiä ja liukuporrasta Jakartan liikekeskuksessa Indonesiassa sijaitsevaan Indonesia1-rakennushankkeeseen.

Kahdesta 58-kerroksisesta ja 278 metriä korkeasta tornista koostuva rakennus on valmistuessaan yksi Indonesian korkeimmista. Indonesia1:n kerrosala on 204 000 neliömetriä. Siihen tulee lähinnä toimisto- ja liiketilaa sekä huoneistohotelli.

Koneen toimitukseen kuuluu 44 Kone MiniSpace-hissiä, 14 Kone S MonoSpace -hissiä, 18 Kone TravelMaster110 -liukuporrasta ja Kone Destination -kohdeohjausjärjestelmä. Hissien maksiminopeus on 8 m/s. Kaikki laitteet kytketään Kone E-Link -valvontajärjestelmään, joka tuottaa reaaliaikaista valvontatietoa ja tilastollisia suorituskykyraportteja.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme olla mukana tässä rakennushankkeessa. Uskomme, että Koneen ratkaisut edistävät sujuvaa ja miellyttävää liikkumista Indonesia1:ssä”, Koneen Aasian ja Tyynenmeren aluejohtaja Axel Berkling sanoo.

Indonesia1:n rakennuttajana toimii PT. China Sonangol Media Investment, ja sen on määrä valmistua vuonna 2019.

Tilaus kirjattiin vuoden 2016 neljännelle neljännekselle.

Keskustelu artikkelista: 1 kommentti

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia