Parma tekee mittavan investoinnin Hyrylän tehtaaseen

Parma uusii Hyrylän tehtaan betoniaseman ja betoninkuljetusjärjestelmän.

Kirjoittaja(t) Merja Mannila

Yhtiö ei kerro investoinnin tarkkaa euromäärää, mutta toimitusjohtaja Hannu Tuukkalan mukaan kyseessä on ”miljoonaluokan investointi”.

Parman Hyrylän tehtaalla Tuusulassa valmistetaan betonisia ontelo- ja kuorilaattoja asuin- ja toimitilarakentamisen tarpeisiin. Vuodesta 1971 toimineella tehtaalla on valettu jo yli 16 miljoonaa neliömetriä laattatuotteita, ja se on yksi Parman keskeisistä tuotantolaitoksista eteläisessä Suomessa.

”Investoinnin ansiosta maksimikapasiteettimme kasvaa noin 50 prosenttia ja kilpailukykymme paranee. Uusi kuljetusjärjestelmä nopeuttaa tuotantoprosessia ja pienentää kunnossapitokustannuksia”, Hyrylän tehtaan tehdaspäällikkö Jouni Rimpiläinen kertoo.

Muutostöiden yhteydessä uusitaan myös kiviaineen lämmitysjärjestelmä, joka yksinkertaistaa betoninvalmistusta, parantaa laatua ja pienentää ympäristökuormitusta.

Parman Hyrylän tehdas työllistää 34 henkilöä. Investointi turvaa töiden jatkumisen tehtaalla ja luo mahdollisuuksia lisätyövoiman palkkaamiseen tarvittaessa. Muutostyön toteutus ja käyttöönotto kokonaisuudelle on kesällä 2017.

Uuden betoniaseman ja betoninkuljetusjärjestelmänlaitetoimituksesta vastaa suomalainen Steel-Kamet Oy.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Parma tekee mittavan investoinnin Hyrylän tehtaaseen”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi