Rakentaminen Auri Häkkinen 3 kommenttia

Rakennustarkastusyhdistyksen puheenjohtajaksi Oulun rakennusvalvontajohtaja

Rakennustarkastusyhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi kaudelle 2017–2019 on valittu Oulun rakennusvalvonnan johtaja Pekka Seppälä.

Pekka Seppälä

Seppälä on toiminut rakennusalalla yli 35 vuotta, josta Oulun rakennusvalvonnassa 16 vuotta, ensin laatupäällikkönä ja nyt kaksi vuotta johtajana. Hän on koulutukseltaan talonrakennustekniikan lisensiaatti.

Viimeiset kuusi vuotta Rakennustarkastusyhdistys RTY:n puheenjohtajana on toiminut Vantaan rakennusvalvontajohtaja Pekka Virkamäki ja sitä ennen Helsingin rakennusvalvontaviraston virastopäällikkö Lauri Jääskeläinen.

”Valmisteilla olevassa yhdistyksen strategiassa painotetaan ennakko-ohjausta ja opastusta. Lisäarvon tuottaminen rakennuttajille ja yhteiskunnalle on rakennusvalvonnan perustehtävä. Toimintojen sujuvoittaminen edellyttää yhteisiä tulkintoja eri puolilla Suomea. Turhaa sääntelyä tulee riisua, kuitenkaan turvallisuudesta ja terveellisyydestä ei pidä tinkiä”, RTY:n uusi puheenjohtaja Pekka Seppälä sanoo.

Keskustelu artikkelista: 3 kommenttia

  • Tuttu mies, opetti tekussa. Ei jäänyt muuta niistä tunneista mieleen kuin opettajan kehut omista toimistaan ja tekemisistään.

    Vastaa
  • On tullut seurattua tämän ylimitoitettuja laatuhuuhaata. Onhan sekin että tehdään rakentamisesta niin kallista että kaikki asuvat kohta kadulla.. Vähän suhteellisuudentajua touhuihin. Vaikka ensin keskipalkkaisen henkilön tulotaso selville ja onko tällä enää varaa asua suomessa, arkitehtien ja laatuintoilijoiden tököstyksissä

    Vastaa
  • Annetaan miehelle työmaa vastattavaksi ja katsotaan kuinka paljon toteuttaa vaatimuksia joita itse vaatii muilta.

    Vastaa

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia