Talous Rakennuslehti Ei kommentteja

Delete osti kolmen yhtiön liiketoiminnat

Delete osti 28. huhtikuuta Timanttiurakointi Hernesniemi oy:n, Mäkelän Timanttiporaus oy:n ja Ykköspurku oy:n liiketoiminnat.

Ostetut liiketoiminnat sijaitsevat Pirkanmaalla Ylöjärvellä. Kauppojen myötä Deleteen siirtyy vanhoina työntekijöinä nelisenkymmentä purkuammattilaista ja kattavasti purkukalustoa.

Kauppojen myötä Delete vahvistaa asemaansa purkumarkkinoilla, erityisesti Pirkanmaalla, jossa rakentamisen tulevaisuudennäkymät ovat kasvavat ja positiiviset.

”Kaupat ovat meille erittäin tärkeitä, sillä ne tukevat tavoitettamme kehittää sekä laajentaa purkumme palvelutarjoomaa”, toimitusjohtaja Tommi Kajasoja Deletestä kertoo.

”Delete saa mittavan joukon purkuammattilaisia ja osaamista erityisesti timanttisahauksiin ja -porauksiin sekä rakennusten sisäpuolisiin kaivuutöihin ja louhintoihin, joihin Timanttiurakointi Hernesniemi oy muun muassa on erikoistunut.”

Deleten purkuliiketoiminnan liikevaihto kasvoi Suomessa vuonna 2016 noin 52 miljoonaan euroon. Delete ennustaa kasvun jatkuvan vuoden 2017 aikana niin orgaanisesti kuin nyt tehtyjen liiketoimintakauppojenkin ansiosta.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia