Kokeile kuukausi maksutta

WasaGroup myi WasaCon Kokkolan

Vaasalainen kiinteistö- ja rakennusalan toimija WasaGroup on myynyt konserniin kuuluvan rakennusliike WasaCon Kokkola oy:n.

Vaasalainen kiinteistö- ja rakennusalan toimija WasaGroup on myynyt konserniin kuuluvan rakennusliike WasaCon Kokkola oy:n.

WasaCon Kokkolan osti yhtiön toimitusjohtaja Håkan Nyman. Hän omisti jo aiemmin WasaCon Kokkolasta kolmasosan, mutta nyt tehdyn kaupan jälkeen yhtiö on kokonaan hänen omistuksessaan.

Kaupan osapuolet ovat sopineet, että kauppasummaa ei julkaista.

WasaGroup perustelee WasaCon Kokkolan myyntiä sillä, että konsernin strategia vaatii panostuksia valtakunnalliseen laajenemiseen.

”WasaGroup-konserni keskittää resurssejaan merkittävimpiin kasvualueisiinsa eli valtakunnallisiin kiinteistökehitys- ja rakennuttamisliiketoimintoihin, kasvavaan suunnittelutoimintaan sekä valtakunnalliseksi laajenevaan rakennuskonevuokraukseen ja rakennusurakointiin Vaasan seudulla”, WasaGroupin konsernijohtaja Ari Tyynismaa toteaa.

WasaGroup-konsernin liikevaihto saavutti vuonna 2016 uuden ennätyksen, 66 miljoonaa euroa. WasaGroup oy:n ja rakennusliike WasaCon oy:n tilauskanta on tällä hetkellä konsernin historian paras. WasaCon oy jatkaa rakennusurakointitoimintaansa Vaasan seudulla kuten ennenkin.

WasaCon Kokkola on vuonna 2013 perustettu rakennusliike, joka toimii rakennusurakoitsijana niin uudis- kuin korjausrakennushankkeissa. Yhtiö toimii Kokkola–Pietarsaari–Ylivieska-talousalueella. Yhtiön toiminta on alusta asti ollut vahvasti paikallisen johdon vetämää.

”WasaCon Kokkolan toiminta on käynnistynyt vauhdilla. Vuoden 2016 liikevaihto oli noin 11,3 miljoonaa, ja työntekijöitä on tällä hetkellä noin 45”, Håkan Nyman sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “WasaGroup myi WasaCon Kokkolan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat