Kokeile kuukausi maksutta

Pohjolan Design-Talo yhdistyy Talliosakkeen kanssa

Pohjolan Design-Talo ja varasto-, työ- ja vapaa-ajantilaratkaisuja tarjoava Talliosake yhdistyvät.

Pohjolan Design-Talo ja varasto-, työ- ja vapaa-ajantilaratkaisuja tarjoava Talliosake yhdistyvät.

Talliosake jatkaa yhdistymisen jälkeen toimintaa omalla nimellään Pohjolan Design-Talo -konsernissa sen osakkeenomistajana ja yhtenä sen tuotemerkeistä, joihin kuuluvat entuudestaan Design-Talo, hirsitalovalmistaja Finnlamelli sekä Pohjolan Design-Talon ja Keskon yhteisbrändi Ainoakoti.

”Talliosake on nopeasti kehittyvä yritys, jolla on suuret kasvumahdollisuudet. Se tuo merkittävän ulottuvuuden Pohjolan Design-Talon tuoteperheeseen ja yhtiön asiakkaille aikana, jolloin kaupunkimaisen pientaloasumisen tarve kasvaa, tonttien koko ja asuntojen neliömäärä pienenevät ja säilytystilojen tarve on yhä suurempi”, Pohjolan Design-Talon toimitusjohtaja Jaakko Taivalkoski sanoo.

”Liiketoimintojen synergia on vahva niin asiakaskunnan tarpeiden, liiketoiminnan syklien kuin tuotantoprosessinkin alueella. Yhdessä yrittäjähenkisen toimintatavan kanssa ne muodostavat vahvan pohjan uudelle yhtiölle. Molemmat yritykset ovat viime vuosien haastavassa markkinatilanteessa olleet vahvalla kasvu-uralla ja toimineet erittäin kannattavasti”, Talliosakkeen toimitusjohtaja Mikko Lahtinen toteaa.

Yhdistyneen yhtiön toimitusjohtajaksi tulee Jaakko Taivalkoski.

Pohjolan Design-Talon liikevaihto oli 71 miljoonaa euroa vuonna 2016, ja sen palveluksessa oli vuoden lopussa 209 henkeä. Talliosakkeen liikevaihto vuonna 2016 oli 12 miljoonaa euroa, ja se työllisti 16 henkeä.

Kuluvana vuonna Pohjolan Design-Talo -konsernin liiketoiminta on kasvanut voimakkaasti. Yhtiö arvioi liikevaihdon, liikevoiton sekä henkilöstön määrän kasvavan yli 50 prosenttia edelliseen tilikauteen verrattuna.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pohjolan Design-Talo yhdistyy Talliosakkeen kanssa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat