Skanska rakentaa Finnkinon yhdeksän salin elokuvateatterin kauppakeskus Itikseen.

Skanska rakentaa elokuvateatterin kauppakeskus Itikseen

Skanska toteuttaa Helsingin kauppakeskus Itiksessä uudistushankkeen, jossa keskukseen rakennetaan Finnkinon yhdeksän salin elokuvateatteri sosiaali- ja toimistotiloineen. Samalla uudistetaan liiketiloja.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

”Asiakkaamme ovat toivoneet Itikseen Finnkinon elokuvateatteria pitkään ja olemme iloisia, että voimme toteuttaa heidän toiveensa. Samassa yhteydessä laajennamme Itiksen ravintolatarjontaa merkittävästi ja tuomme kauppakeskukseen lisää viihdepalveluita. Esimerkiksi Veikkaus on juuri avannut Itiksessä pääkaupunkiseudun toisen Feel Vegas -pelimaailman ja kartoitamme parhaillaan muita toimijoita, jotka täydentäisivät viihdepalvelutarjontaamme”, kertoo Wereldhave Finland oy:n talous- ja hallintojohtaja Anne-Maria Hautala.

Elokuvateatterin tilojen lisäksi hankkeeseen kuuluu liiketilakokonaisuuden toteuttaminen, Itäkadun puoleisen julkisivun päivittäminen sekä ravintolatilojen laajentaminen teatterialueen viereen. Rakennettavaa alaa on noin 13 000 bruttoneliömetriä.

Hankkeen tilaaja on Kauppakeskus Itäkeskus oy, jonka omistaa hollantilainen kiinteistösijoitusyhtiö Wereldhave N.V. Arkkitehtisuunnittelusta vastaa Arkkitehtitoimisto Soini & Horto oy.

”Hanke käynnistyy heinäkuun alussa laajamittaisilla purkutöillä, joissa nykyisen Itis-kauppakeskuksen tiloja puretaan runko- ja julkisivurakenteineen vesikatolta Itäkadun puoleisen pysäköintikannen tasoon saakka”, yksikönjohtaja Urmas Soots Skanskasta kertoo.

Kokonaisuudessaan hanke valmistuu loppuvuodesta 2018.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska rakentaa elokuvateatterin kauppakeskus Itikseen”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi