Jatke sai Lohjan kauppakeskuksen rakennusurakan – gryndaa sen oheen asuntoja

Jatke ja Suur-Seudun Osuuskauppa SSO ovat allekirjoittaneet KVR-urakkasopimuksen Lohjan kauppakeskuksen rakentamisesta. Samalla Jatke Uusimaa osti SSO:lta asemaakaavan mukaisen tontin, jolla on 3000 kerrosneliömetriä rakennusoikeutta asuinkerrostaloille.

Lohjan kauppakeskuksen rakennustyöt alkavat maanrakennustöillä vielä syyskuun aikana, kun vanhan Sokoksen purkutyöt on saatu päätökseen. Kauppakeskus avaa ovensa asiakkailleen syksyllä 2019.

Urakkasopimuksen mukaisesti Jatke vastaa myös kauppakeskuksen vuokralaisten hankinnasta, jota työtä tekee Jatkeen yhteistyökumppanina kotimainen kiinteistökehittäjä Nortecon.

”Rakennushankkeen aikana arvioidaan myös kauppakeskuksen ympäristösuorituskykyä, jotta kestävä ja energiatehokas lopputulos mahdollistuu. Rakentamisessa noudatamme Leed Gold -ympäristöluokituksen mukaisia normeja”, johtaja Jesper Lindgren Jatkeesta sanoo.

Kauppakeskuksen valmistuttua jatkuvat rakennustyöt esisopimuksen mukaisesti asuinrakennushankkeen osalta. Se käsittää noin 60 asuinhuoneistoa.

Suur-Seudun Osuuskaupalla oli aiemmin sopimus Lohjan kauppakeskuksen kehittämisestä Lemminkäisen kanssa. Yhtiöiden välinen esisopimus kuitenkin päättyi viime vuoden lopulla, eivätkä yhtiöt uusineet esisopimusta. Viime vuoden marraskuussa Lemminkäinen kertoi, että kauppakeskuksen tiloista noin puoleen oli silloin tehty vuokrasopimukset.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Jatke sai Lohjan kauppakeskuksen rakennusurakan – gryndaa sen oheen asuntoja”

Vastaa