Neljä yritystä Teknologiasta tuotteiksi -finaaliin

Suomalaista osaamista, tuotekehitystä ja kansainvälistymistä rakennetussa ympäristössä tukeva Teknologiasta Tuotteiksi -säätiö on valinnut neljä yritystä loppusuoralle kilpailemaan 20 000 euron apurahasta.

Suomalaista osaamista, tuotekehitystä ja kansainvälistymistä rakennetussa ympäristössä tukeva Teknologiasta Tuotteiksi -säätiö on valinnut neljä yritystä loppusuoralle kilpailemaan 20 000 euron apurahasta.

Apurahasta loppusuoralla kisaavat Sisäilmatutkimuspalvelut Elisa Aattela, Stealthcase, Tietotekniikkapalvelut Tunninen ja Watertuned.

”Valtaosa apurahan hakijoista täytti apurahan tiukat kriteerit hienosti ja kaikilla on näyttöä monipuolisesta osaamisesta. Apurahan hakijat näyttävät mielestäni kokonaisuudessaan hyvin sen, mitä koko rakentamisen klusterissa on lähitulevaisuudessa tapahtumassa”, säätiön hallituksen puheenjohtaja Mika Halttunen kertoo.

Hakuaika päättyi elokuun lopussa ja säätiö sai yhteensä 13 hakemusta. Apuraha on tänä vuonna osa Suomi 100 -ohjelmaa.

Mukana palkittavien yritysten valinnassa ovat RAKLI, Talotekniikkateollisuus ja Rakennusteollisuus RT. Lopullisen päätöksen apurahan saajasta tekee säätiön hallitus syyskuun lopulla. Voittaja julkistetaan Kiinteistöalan vuosiseminaarissa Tampereella marraskuussa alussa.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Neljä yritystä Teknologiasta tuotteiksi -finaaliin”

Vastaa