Projektit Rakentaminen Rakennuslehti Ei kommentteja

Pohjola Rakennus rakentaa 130 asuntoa Keljoon Jyväskylässä

Pohjola Rakennus oy Keski- ja Itä-Suomi on ostanut Jyväskylän kaupungilta 6150 kerrosneliön määräalan vanhan Keljon koulun alueelta. Yhtiö rakentaa alueelle yhteensä noin 130 asuntoa.

Alueen kaava vahvistui heinäkuussa 2017. Ensimmäisenä kohteena alueelle nousee As.oy Jyväskylän Valkolanrinne, jonka rakentaminen alkaa lokakuussa 2017. Kohteen on määrä valmistua loppuvuodesta 2018. Kohteeseen tulee yhteensä 37 asuntoa, jotka ovat kooltaan 20­–75 neliötä.

Keljon koulun aluekokonaisuus sijaitsee Keljon kaupunginosassa, noin kahden kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Jyväskylän yliopistolle on alueelta matkaa noin kilometri.

”Keljon koulun alueen sijainti lähellä Jyväskylän keskustaa ja kivenheiton päässä yliopistolta mahdollistaa monipuolisen kohderyhmän asunnoille. Lisäksi asuntojen vaihtelevat pohjaratkaisut tuovat tervetullutta valinnanvaraa asunnonhankkijoille”, Pohjola Rakennus oy Keski- ja Itä-Suomen toimitusjohtaja Tomi Jukola sanoo.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia