Vahanen oy sai uuden toimitusjohtajan

Ahti Rantonen on nimitetty rakennesuunnittelua tekevän Vahanen Oy:n toimitusjohtajaksi. Rantonen on toiminut rakennusalalla lähes 35 vuotta. Hän oli mukana perustamassa Finnmap Consultingia, joka myöhemmin myytiin Swecolle. Vahaselle Rantonen siirtyy Swecon yksikönjohtajan paikalta.

Ahti Rantonen on nimitetty rakennesuunnittelua tekevän Vahanen Oy:n toimitusjohtajaksi. Rantonen on toiminut rakennusalalla lähes 35 vuotta. Hän oli mukana perustamassa Finnmap Consultingia, joka myöhemmin myytiin Swecolle. Vahaselle Rantonen siirtyy Swecon yksikönjohtajan paikalta.

Rantonen on viime vuosina vetänyt monia suurhankkeita, viimeisimpänä Pasilan Triplan asemalohkon rakennesuunnittelua. Edellisessä työpaikassaan Rantonen viihtyi 27 vuotta, joten työpaikan vaihto oli punnittu teko. Vahaselle hänet kuitenkin houkutteli mahdollisuus päästä kehittämään yritystä toimitusjohtajan asemassa ja myös osakkaana.

”Olen kolunnut suuressa organisaatiossa lähes kaikki mahdolliset portaat. On äärimmäisen mielenkiintoista päästä jälleen kerran yrittäjäksi. Siitä minä nautin ja siitä saan virtaa”, Rantonen kertoo Vahasen tiedotteessa.

Omiksi lempilapsikseen ja myös Vahasen erityisiksi huomion kohteiksi Rantonen nostaa osaamisen ja asiakaskokemuksen.

”Nykyään alalla vaaditaan kaikilta toimijoilta osaamista, joten kilpailijoista erotutaan palvelulla. Se yritys voittaa, jonka kanssa on helpoin toimia. Jokaisen kohtaamisen meidän kanssamme on oltava loistava.”

Vahasen konsernijohtaja Risto Rädyn mukaan Rantosen mukana Vahaselle tulee aimo annos johtamisosaamista. Hänen mukaansa rekrytointia ei tehty pelkästään rakennesuunnittelua varten vaan myös tuomaan johtamiskapasiteettia koko konsernin kehittämiseen.

”Vahasella on valtava määrä osaamista ja ammattitaitoa. Yrityksen uudistamiseen tarvitsemme kuitenkin ”mennään ja tehdään” -asennetta. Sitä Rantonen tuo taloon, ja sillä me onnistumme tulevaisuuden haasteissa”, Räty sanoo.

Vahasella on pitkä historia rakennesuunnittelun parissa, ja koko konserni onkin alun perin rakentunut sen ympärille. Myös Rantonen kehuu Vahasen mainetta alan ammattilaisten keskuudessa.

”Ala muuttuu koko ajan. Muutoksessa pitää pysyä mukana tai ei ole edellytyksiä pärjätä kilpailussa. On mahtavaa päästä rakentamaan tätä muutosta Vahasen 60 vuoden historian ja kokemuksen päälle”, Rantonen toteaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vahanen oy sai uuden toimitusjohtajan”

Jätä kommentti