Suunnittelu Projektit Rakentaminen Rakennuslehti Ei kommentteja

Turun Sanomat: Uusi teollisuusalue etenee

Turun telakan alueen lähellä sijaitsevan Blue Industry Parkin (BIP) konseptisuunnitelma on valmistunut, kertoo Turun Sanomat.

Kaupungin tiedotteen mukaan alueesta on tarkoitus tulla eurooppalaisittain johtava meri- ja valmistavan teollisuuden tuotanto- ja innovaatiokeskittymä. Sen tehtävänä on vastata kyseisen teollisuuden Turun ja Lounais-Suomen kasvutarpeisiin sekä edistää alan tulevaisuuden kilpailukykyä.

Työt noin 55 hehtaarin kokoisella alueella alkavat ensi vuonna uuden tieyhteyden rakentamisella. Uusia tiloja rakennetaan vaiheittain vuosien 2019–2030 aikana. Seuraavaksi alueelle laaditaan yksityiskohtainen liikesuunnitelma ensi kevään aikana.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia