Talotekniikka Kiinteistöt Talous Uutiset Rakennuslehti Ei kommentteja

Caverion ja AstraZeneca sopivat palveluiden johtamisesta Ruotsissa

Caverion ja biofarmasiayritys AstraZeneca, ovat solmineet sopimuksen palveluiden johtamisesta

Tiedotteen mukaan sopimus kattaa AstraZenecan tutkimuslaitoksen Mölndalissa ja tuotantolaitoksen Södertäljessä. Sopimukseen sisältyvät seuraavat järjestelmät ja tuotteet: automaatio, turvallisuus, lämmitys, vesi ja viemäri, jäähdytys ja sähköistys.

Osapuolet eivät julkista sopimuksen arvoa.

Sopimus perustuu Vested-hybridimalliin, ja tavoitteet asetetaan yhdessä asiakkaan kanssa.

”AstraZenecan ja Caverionin yhteistyö alkoi vuonna 2009. Uusi sopimus on laadittu hyödyntäen Vested-metodologiaa, jonka avulla voimme viedä kumppanuuden seuraavalle tasolle ja asettaa strategisia tavoitteita, kuten erinomainen asiakastyytyväisyys, henkilöstön sitoutuminen, esteettömyys, turvallisuus, ympäristönäkökohtien huomioiminen ja kustannusten hallinta”, AstraZenecan kiinteistöjen hallinnasta vastaava johtaja Björn Kullman kertoo.

Uusi sopimus kattaa arviolta yhteensä 775 000 neliötä.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia