Työelämä Rakentaminen Talous Uutiset Rakennuslehti Ei kommentteja

Deletelle uusi konsernijohtaja

Ympäristöpalveluyhtiö Delete Group on saanut uuden konsernijohtajan.

Konsernijohtajaksi on nimitetty 1.2.2018 alkaen diplomi-insinööri Tommi Kajasoja (43).

Tommi Kajasoja. Kuva: Delete

Nykyinen Delete-konsernin Suomen maajohtaja Tommi Kajasoja aloitti Deletessä vuonna 2014 Teollisuus- ja kiinteistöpalveluiden liiketoimintajohtajana. Ennen Deleteä Kajasoja työskenteli yli 15 vuoden ajan teollisuuden palveluliiketoiminnassa Maintpartner Groupissa ja ABB Servicessä.

Delete-konsernin hallituksen puheenjohtaja Åsa Söderström Jerring sanoo, että hallitus on nimittänyt Tommi Kajasojan konsernijohtajaksi Jussi Niemelän irtisanouduttua tehtävästään.

”Kajasojalla on laaja kokemus teollisuuden palveluliiketoiminnasta ja hän on liiketoimintajohtajana ja Suomen toimintojen maajohtajana rakentanut vahvan organisaation sekä kehittänyt ja tehostanut Deleten liiketoimintaa huomioiden erityisesti asiakasnäkökulman.”

Tommi Kajasoja sanoo ottavansa konsernijohtajan tehtävän vastaan nöyrästi ja erittäin motivoituneena.

”Otan konsernijohtajan tehtävän vastaan nöyrästi ja erittäin motivoituneena. Viime vuoden lopussa toteutimme yhden suurimmista yritysostoistamme Suomessa ja konsernin liikevaihto on nyt lähellä 200 miljoonan euron virstanpylvästä. Odotan innolla, että pääsen työskentelemään uudessa roolissani koko organisaation kanssa Suomessa ja Ruotsissa.”

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia