Kokeile kuukausi maksutta

Aamulehti: Tampereen Tammelassa aiotaan purkaa opiskelijatalo – Tilalle jopa 14-kerroksinen rakennus?

Tampereen Tammelan alueelle suunnitellaan merkittävää täydennysrakentamista.

Tampereen Tammelan alueelle suunnitellaan merkittävää täydennysrakentamista.

Tampereen opiskelija-asuntosäätiö haluaa purkaa Itsenäisyydenkadun ja Tammelan puistokadun risteyksessä sijaitsevan vuonna 1976 valmistuneen opiskelijatalonsa. Tilalle rakennettaisiin uusi, entistä korkeampi rakennus, johon tulisi edelleen opiskelija-asuntoja ja liiketilaa. Viitesuunnitelman perusteella uusi rakennus voisi olla korkeimmillaan jopa 14-kerroksinen.

Asemakaavoitus alkaa myös toisessa kohteessa, joka on ollut mukana korttelisuunnitelmassa. Tammelan puistokadun ja Vellamonkadun kulmassa sijaitseva rakennus aiotaan korvata uudella asuin- ja liikerakennuksella.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Aamulehti: Tampereen Tammelassa aiotaan purkaa opiskelijatalo – Tilalle jopa 14-kerroksinen rakennus?”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat