Projektit Uutiset Rakennuslehti Ei kommentteja

NCC muuttaa toimistorakennuksen kouluksi Espoon Niittykummussa

NCC remontoi Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varman omistamaan rakennukseen tilat Uusikummun koululle Espoon Niittykumpuun. Uudet koulutilat valmistuvat keväällä 2019.

Runsaan 6000 neliön projektinjohtourakkaan kuuluu toimistorakennuksen tilanmuutos koulutiloiksi sekä koulun piha-alueiden rakentaminen. Rakennukseen tehdään tilat noin 500 alakoulun oppilaalle.

”Kestävän kehityksen näkökulmasta on tärkeää, että entinen pääkonttorikiinteistö saa arvonsa mukaisen jatkoelämän. Rakennuksen käyttötarkoituksen muuttaminen kouluksi edellyttää projektin osapuolilta erityistä sitoutumista ja huolellisuutta, jotta lopputulos vastaa käyttäjän korkeita vaatimuksia vielä vuosienkin päästä, Varman kiinteistökehitysjohtaja Aarne Markkula sanoo tiedotteessa.

”On hienoa päästä taas tekemään uusia koulutiloja Espooseen. Meillä on runsaasti koulurakentamiskokemusta, jota pystymme hyödyntämään myös tässä kohteessa. Jo neuvotteluvaiheessa saimme kehitettyä ratkaisuja kustannustehokkaampaan suuntaan yhdessä tilaajan kanssa, NCC:n korjausrakentamisen toimialajohtaja Vesa Ahlroos kommentoi .

Purkutyöt kohteessa on jo aloitettu. Koulutilat valmistuvat keväällä 2019.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia