Parocin myynti sai sinetin

Owens Corning (OC) on tänään ilmoittanut, että se on saanut kilpailuviranomaisilta Paroc-kauppaan vaadittavat hyväksynnät.

Owens Corning (OC) on tänään ilmoittanut, että se on saanut kilpailuviranomaisilta Paroc-kauppaan vaadittavat hyväksynnät.

Siten Owens Corning on saattanut päätökseen Paroc Groupin hankinnan.

Paroc on paloturvallisten kivivillaeristeiden ja energiatehokkaiden ratkaisujen valmistajia. Hankinnan yritysarvo on noin 900 miljoonaa euroa.

”Paroc on nyt pysyvästi osa Owens Corningin eristeliiketoimintaa Euroopassa ja sen ulkopuolella. Odotamme innolla uusia mahdollisuuksia, joita yhteinen matkamme Owens Corningin kanssa tarjoaa”, Parocin toimitusjohtaja Anders Dahlblom kertoo.

Owens Corningin eristeliiketoiminnan johtaja Julian Francis toteaa, että tämä on tärkeä päivä yrityksen eristeliiketoiminnalle.

”Meillä oli strateginen tavoite laajentaa tuotevalikoimaamme ja monipuolistaa maantieteellistä laajuuttamme. Tällä tavalla voimme paremmin vastata asiakkaiden tarpeisiin ja tukea heidän kasvuaan. Parocin hankinnalla voimme toteuttaa molemmat tavoitteemme: meillä on nyt johtoasema Euroopassa sekä mineraalivillan globaaleilla markkinoilla.”

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Parocin myynti sai sinetin”

Vastaa