Projektit Rakentaminen Talous Uutiset Rakennuslehti Ei kommentteja

Pöyry sai toimeksiannon Kemin kaivoksen laajennuksesta

Pöyry on saanut Outokummulta Kemin kaivoksen laajennusprojektia koskevan toimeksiannon.

Tiedotteen mukaan kyse on detaljisuunnittelu- sekä projekti- ja työmaapalveluista.

Outokummun Kemin kaivosta syvennetään nykyisestä 500 metrin tasosta 1000 metrin tasoon. Tällä 250 miljoonan euron investoinnilla varmistetaan malmin riittävyys tulevaisuudessa. Investoinnin ansiosta Outokumpu pystyy ylläpitämään kromiitin tuotantokapasiteettia noin 2,7 miljoonaa tonnia vuodessa myös tulevina vuosikymmeninä.

Toimeksianto käsittää kaikki perus- ja detaljisuunnittelupalvelut mukaan lukien prosessi-, mekaaninen, layout-, rakenne-, prosessisähköistys-, ICT-, automaatio-, instrumentointi- ja taloteknisen suunnittelun sekä kalliomekaniikka- että kalliotekniikkasuunnittelun. Tukipalvelut liittyen hankintoihin, projektijohtamiseen ja -seurantaan, työmaatoimintoihin sekä käyttöönottoon ovat myös osa toimeksiantoa.

Projekti toteutetaan vuosien 2017-2020 aikana.

Tilauksen arvoa ei ole julkistettu. Tilaus on kirjattu Teollisuus-liiketoimintaryhmän vuoden 2017 jälkimmäisen puoliskon tilauskantaan.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia