Sitowise ostaa paikkatietojärjestelmien kehittämisen osaamista.

Sitowise hankki paikkatietojärjestelmien osaamista

Sitowise ostaa paikkatietojärjestelmien kehittämisen osaamista.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Sitowise on ostanut erikoistuneen tietotekniikan palveluyritys Dimenteqin osake-enemmistön. Kaikki Dimenteqin 37 asiantuntijaa jatkavat nykyisissä tehtävissään.

Tiedotteen mukaan rakennetun ympäristön tieto- ja digitaalisten palvelujen kysyntä on voimakkaassa kasvussa. Ne tulevat muuttamaan rakentamisen ja liikkumisen toimintaympäristöä voimakkaasti seuraavien vuosien aikana.

”Dimenteqin liittyminen osaksi Sitowiseä toteuttaa strategiaamme panostaa vahvasti rakennetun ympäristön digitalisaatioon liittyviin palveluihin. Sitowisen tavoitteena on olla rakennetun ympäristön tiedonhallinnan edelläkävijä. Dimenteq tunnetaan laadukkaista palveluistaan ja asiantuntevasta henkilöstöstään, ja osaamisemme täydentävät hyvin toisiaan. Yhdessä tarjoamme yhä monipuolisemman ja laajemman palveluvalikoiman sekä voimme panostaa merkittävästi liiketoiminnan kehittämiseen”, Sitowisen toimitusjohtaja Markus Väyrynen sanoo.

”Dimenteqille yhdistyminen Sitowisen kanssa mahdollistaa liiketoiminnan kasvattamisen seuraavalle tasolle. Sitowise on meille hyvä koti – organisaatiomme, toimintatapamme ja asiakkuutemme ovat hyvin yhtenevät, ja Sitowisen kasvustrategian keskiössä olevat digitaalisuus ja paikkatiedon hyödyntäminen ovat asioita, jotka allekirjoitamme varauksitta”, Dimenteqin Teemu Virtanen jatkaa.

Teemu Virtanen nimitetään kaupan yhteydessä Sitowisen Smart City -liiketoiminta-alueen johtajaksi ja tekninen johtaja Jan Lindbom tuotanto- ja teknologiajohtajaksi. Smart City -liiketoiminta-alue kattaa Sitowisen tietopalvelut ja liikenteen palvelut, jotka uudistavat rakennetun ympäristön omaisuudenhallintaa ja liikenteen prosesseja digitaalisilla palveluilla.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sitowise hankki paikkatietojärjestelmien osaamista”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi