Rakentaminen Talous Startel Ei kommentteja

YIT:n Kauniskangas: Loka-joulukuu oli yksi YIT:n historian parhaimmista neljänneksistä

Rakennusyhtiö YIT:n toimitusjohtaja Kari Kauniskangas kuvaa yhtiön viime vuoden tulosta menestykseksi. Hän painottaa, että viimeinen neljännes oli kannattavuudella mitattuna yksi koko YIT:n historian parhaimmista.

”Erityisen iloinen olen siitä, että kaikki yhtiön toimialat kehittyivät vuoden aikana positiivisesti”, Kauniskangas sanoo tilinpäätöstiedotteessa.

YIT:n ja Lemminkäisen kesällä julkistettu yhdistyminen toteutuu virallisesti tänään.

YIT onnistui viime vuonna parantamaan suurimman toimialansa, Asuminen Suomi ja CEE:n, kannattavuutta lisäämällä kuluttajamyyntiä ja rakentamalla kohtuuhintaisia asuntoja kasvukeskuksissa. CEE-maissa asuntokysyntä jatkui vahvana.

Venäjällä asuntomyynti taas piristyi jälkimmäisellä vuosipuoliskolla vaisun alkuvuoden jälkeen.

Kauniskangas sanoo, että Toimitilat ja infra -toimiala puolestaan onnistui toteuttamaan merkittäviä vireillä olleita kiinteistökauppoja joulukuun aikana. Kauniskankaan mukaan YIT:n tilauskanta on vahva ja Helsingin Tripla-kauppakeskus ja muut suuret hankkeet etenivät odotetusti.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia