Rakennusyhtiö YIT:n toimitusjohtaja Kari Kauniskangas kuvaa yhtiön viime vuoden tulosta menestykseksi. Hän painottaa, että viimeinen neljännes oli kannattavuudella mitattuna yksi koko YIT:n historian parhaimmista.

YIT:n Kauniskangas: Loka-joulukuu oli yksi YIT:n historian parhaimmista neljänneksistä

Rakennusyhtiö YIT:n toimitusjohtaja Kari Kauniskangas kuvaa yhtiön viime vuoden tulosta menestykseksi. Hän painottaa, että viimeinen neljännes oli kannattavuudella mitattuna yksi koko YIT:n historian parhaimmista.

Kirjoittaja(t) Startel

”Erityisen iloinen olen siitä, että kaikki yhtiön toimialat kehittyivät vuoden aikana positiivisesti”, Kauniskangas sanoo tilinpäätöstiedotteessa.

YIT:n ja Lemminkäisen kesällä julkistettu yhdistyminen toteutuu virallisesti tänään.

YIT onnistui viime vuonna parantamaan suurimman toimialansa, Asuminen Suomi ja CEE:n, kannattavuutta lisäämällä kuluttajamyyntiä ja rakentamalla kohtuuhintaisia asuntoja kasvukeskuksissa. CEE-maissa asuntokysyntä jatkui vahvana.

Venäjällä asuntomyynti taas piristyi jälkimmäisellä vuosipuoliskolla vaisun alkuvuoden jälkeen.

Kauniskangas sanoo, että Toimitilat ja infra -toimiala puolestaan onnistui toteuttamaan merkittäviä vireillä olleita kiinteistökauppoja joulukuun aikana. Kauniskankaan mukaan YIT:n tilauskanta on vahva ja Helsingin Tripla-kauppakeskus ja muut suuret hankkeet etenivät odotetusti.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT:n Kauniskangas: Loka-joulukuu oli yksi YIT:n historian parhaimmista neljänneksistä”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi