Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuslehden pääsiäisen digilehti käsittelee pien- ja rivitalojen korjauksia – lue tästä!

Rakennuslehden ensimmäinen ainoastaan digitaalisesti ilmestyvä teemanumero on nyt ilmestynyt. Digiekstraan pääsevät tutustumaan kaikki rakennusalasta kiinnostuneet tästä.

Kuva: Susa Junnola

Lähes kaikissa 1970- ja 1980-lukujen taloissa on tyyppivirheitä, jotka ovat useimmiten korjattavissa. Kuntotarkastelun ja huoltokorjauksien tulisi olla jatkuvaa toimintaa.

Tähän ensimmäiseen digilehteemme olemme koonneet laajan kokonaisuuden jutuista, joiden avulla voi kartoittaa vanhojen omakoti- ja rivitalojen remonttitarpeita. Julkaisu esittelee muun muassa, mitkä ovat tyypillisimpiä riskirakenteita, miten niitä selvitetään ja millaisia remontteja kannattaa tehdä vanhan talon energiatehokkuuden parantamiseksi.

Digitaalisesti ilmestyvä lehti on rakenteeltaan erilainen kuin joka viikko paperilla ilmestyvä numero. Julkaisemme kuluvan vuoden aikana kolme digitaalista lisänumeroa, jotka ilmestyvät sellaisina viikkoina, jolloin perinteinen paperilehti ei ilmesty.

Jos et ole vielä tilaaja, tästä voit tilata lehden.

Tilaajien kannattaa samalla käydä rekisteröitymässä Rakennuslehden verkkosivujen käyttäjiksi, jos ei vielä ole tehnyt sitä. Rekisteröitymiseen tarvitsee tilaustunnuksensa, joka löytyy lehden osoitetiedoista, tilauslaskusta tai voi käyttää liiton jäsennumeroa.

Rekisteröityminen kannattaa, sillä vuodenvaihteen jälkeen verkkosivuillamme osa artikkeleista on ollut vain tilaajien luettavissa. Vuoden varrella näitä tilaajille tarkoitettuja aineistoja lisätään.

Seuraava digijulkaisu ilmestyy heinäkuun alussa.

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “Rakennuslehden pääsiäisen digilehti käsittelee pien- ja rivitalojen korjauksia – lue tästä!”

  1. Skeidaa – ei pystyny ilmoittautumaan

  2. kansi lehti avautui – siihen jäi. Olen tilaaja.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat