Tikkurilan romahtanutta kuplahallia ei nosteta enää tänä talvena

Tikkurilan romahtanutta ylipainehallia ei nosteta enää käyttöön tänä talvena.

Tikkurilan ylipainehalli romahti aiemmin tänä talvena. Sitä ei enää nosteta tänä talvena, vaan Vantaa suunnittelee uuden hankkimista. Kuva: Riitta Lairala

Vantaan liikuntajohtaja Veli-Matti Kallislahti kertoi HS:lle, että kaupunki on pyytänyt tarjouksen hallin nostokustannuksista, mutta päätyi siihen, että kuplahallia ei enää pystytetä. Sen sijaan Vantaa tiedotti maanantaina valmistelevansa uuden peitteen hankkimisesta Tikkurilan halliin tulevalle kaudelle.

”Ei ole perusteltua lähteä siihen projektiin. Nostokustannukset näissä olosuhteissa on sen verran korkeat, että kuukauden kahden käytön takia ei ole perusteltua nostaa sitä ylös”, sanoi Kallislahti.

”Emme ole ihan tyytyväisiä sen tekniseen kuntoon tällä hetkellä. Onko se sen verran haperoitunut jo, että mahdollisesti pitää uusia koko homma? Rakennusvalvonnan kanssa otamme asiantuntijalausunnot.”

Halli repeytyi helmikuun alussa painavan lumen ja tuulen takia. Hallissa ei ollut repeytymishetkellä käyttäjiä, koska se oli suljettu varmuudeksi kovan lumisateen takia.

Hakunilan ylipainehallissa on käytössä 8. huhtikuuta saakka. Hallia aletaan valmistella purkuun maanantaina 9. huhtikuuta ja se lasketaan alas 11. huhtikuuta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tikkurilan romahtanutta kuplahallia ei nosteta enää tänä talvena”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat