Talous Startel Ei kommentteja

YIT:n Kauniskangas: Alkuvuoden tulos jää alhaiseksi

Uusi YIT piti ensimmäisen yhtiökokouksensa YIT:n ja Lemminkäisen yhdistymisen jälkeen.

Rakennuskonserni YIT:n toimitusjohtaja Kari Kauniskangas kommentoi perjantain yhtiökokouksessa alkaneen vuoden näkymiä.

”Totesimme tilinpäätöstiedotteen julkaisemisen yhteydessä, että näemme vuoden 2018 valoisana. Ensimmäisen vuosineljänneksen oikaistun liikevoiton odotamme kuitenkin olevan alhainen johtuen yhdistyneiden yhtiöiden normaalista kausivaihtelusta ja vähäisestä valmistuvien kohteiden määrästä”, toteaa Kauniskangas kokoustiedotteessa.

Yhtiön rakenne muuttui, kun YIT ja Lemminkäisen yhdistyivät helmikuun alussa.

”Yhdistyminen on YIT:lle strategisesti tärkeä askel, jolla luodaan tasapainoinen ja vakaa pohja kasvaa yhdeksi johtavista kaupunkikehittäjistä Pohjois-Euroopan rakentamisen markkinoilla”, Kauniskangas painottaa.

YIT julkistaa alkuvuoden tuloksensa 26. huhtikuuta.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia