Kokeile kuukausi maksutta

Lujabetonin ja VR Trackin yhteistyö infratuotteissa jatkuu

Lujabetoni ja VR Track oy ovat allekirjoittaneet puitesopimuksen vuosiksi 2018-2020 ja sen lisäksi option kahdeksi vuodeksi.

Lujabetoni ja VR Track oy ovat allekirjoittaneet puitesopimuksen vuosiksi 2018-2020 ja sen lisäksi option kahdeksi vuodeksi.

Tiedotteen mukaan Lujabetonilla on vuodesta 2009 alkaen ollut VR Track materiaalipalvelujen kanssa puitesopimus ratateknisten infratuotteiden kuten betonisten kaapelikourujen, kaapelikourujen kansien ja laiturielementtien toimittamisesta Liikenneviraston kohteisiin.

Tulevina vuosina ratarakentamisessa keskitytään useisiin ratapihan uusimis- ja radan parannushankkeisiin eri puolilla Suomea.

Ratatekniset infratuotteet valmistetaan Lujabetonin Haapajärven ja Loimaan tehtailla.

Tätä artikkelia on kommentoitu 5 kertaa

5 vastausta artikkeliin “Lujabetonin ja VR Trackin yhteistyö infratuotteissa jatkuu”

  1. Miksi ihmeessä VR Track uutisoi tällaista? Heidänhän pitäisi olla yksi palvelun tuottaja Liikennevirastolle muiden toimijoiden joukossa. Ai niin, Liikennevirasto jakaa töitä edelleen Trackille kaikinlaisilla verukkeilla tiskin alta kilpailuttamatta töitä – että entiset työkaverit saa tekemistä. Niissähän näitä tuotteita tarvitaan…

    1. Ööh, etkö tiedä että nykyään kaikki rakennusurakat kilpailutetaan? Vai onko sinulla näyttöä jostain muusta? Toisaalta, eikö kaikilla urakoitsijoilla ole oikeus kilpailuttaa ja sopia materiaalien hankkimisesta.

  2. Ööh, tiedän. Kilpailutus tehdään kertaalleen ja sitten annetaan kilpailutetun urakan.”lisätöinä” tehtäväksi ihan muita hommia ilman kilpailutusta Tällaisia ovat historiassa olleet esim. kunnossapidon erillisurakat, joissa tehdään runsaasti töitä ilman minkäänlaista kilpailua. Ja näyttöä on, kun sitä kysyit. Olen ollut niitä toteuttamassakin.

    1. Ööh, historia on historiaa ja nyt eletään nykyisyyttä.Jos lisä- / muutostöitä tulee, niin se on on tuskin on ratayhtiön vika.

      1. Ei näissä ole nykyisinkään kyse mistään lisätöistä. Tiskin alta jaetut hommat tehdään ihan eri paikkakunnilla kuin alkuperäinen urakka eikä niillä ole mitään tekemistä alkuperäisen sopimuksen kanssa. Tätä tehtiin muun muassa vuonna 2017. Ja monessa urakassa.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat