YH Kodit rakennuttaa vuokra-asuntoja Kangasalaan. Kuva: BST Arkkitehdit

YH Kodit rakennuttaa Kangasalan keskustaan vuokra-asuntoja

YH rakennuttaa vuokrakerrostalon Kangasalan vanhan linja-autoaseman tilalle.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Tiedotteen mukaan Kangasalan vanha linja-autoaseman puretaan ja sen tilalle tulee uusia rakennuksia.

”Kangasalan keskustan kehittämistä kaupunkimaisempaan suuntaan on jo pitkään suunniteltu. Nyt päästään viimein toden teolla hommiin, kun saimme sovittua kuusikerroksisen asuinkerrostalon rakentamisesta vanhan linja-autoaseman kortteliin” , YH Kotien rakennuttajapäällikkö  Petro Saraste kertoo.

Linja-autoaseman purkaminen on jo täydessä vauhdissa ja tuleva kerrostalo valmistuu aivan liikenneympyrän viereen. Tulevaan kuusikerroksiseen kerrostaloon on suunnitteilla 86 vuokra-asuntoa, joiden on arvioitu valmistuvan loppuvuodesta 2019.

”YH Kodeilla on Kangasalla lähes 300 asuntoa ja viimeisimmät asunnot valmistuivat vuonna 2012. Kangasalan kaupunki on panostanut keskustan kehittämiseen, mikä on edesauttanut sitä, että saamme vihdoin myös kohtuuhintaista vuokra-asumista Kangasalan keskustaan”, YH Kotien toimitusjohtaja Janne Tuominen toteaa.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “YH Kodit rakennuttaa Kangasalan keskustaan vuokra-asuntoja”

  1. Olisihan sekin mukava tietää, että kenen tontille talo rakennutetaan. Todennäköisesti kunnan tontille. Kuka on urakoitsija? Melko varmasti valittu. Onko hankkeessa ararahaa, kun puhutaan kohtuuhintaisesta vuokra-asumisesta? Ainoastaan pitkäaikaista korkotukilainaa (41 v) ja 10-vuotista korkotukilainaa koskee Aran hintasääntely. Veikkaan 10-vuotista lainaa, ei YH toteuta hankkeita pitkäaikaisella korkotukilainalla; kestää liian kauan vapautua ararajoituksista.

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi