Kirsi Hautala jätti WSP:n välittömästi

Kirsi Hautala on jättänyt WSP Finlandin ja ero toimitusjohtajuudesta astuu voimaan heti, kertoi yhtiön hallituksen puheenjohtaja Magnus Meyer yhtiön henkilökunnalle alkuviikosta lähettämässään viestissä.

Kirsi Hautala lopetti työnsä WSP:ssä tällä viikolla. Kuva: Valtteri Kantanen

Meyer hoitaa vt:nä toimitusjohtajan tehtävää ja Mika Valkonen toimii operatiivisena johtajana.

”Kirsi Hautala on jättänyt WSP:n etsiäkseen uusia mahdollisuuksia, ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää hänen tulevalla urallaan. Kiitämme häntä WSP Finlandin kehittämisestä yhdeksi johtavaksi toimijaksi suomalaisilla konsultointimarkkinoilla. Uuden toimitusjohtajan haku on käynnistynyt”, WSP Finlandin hallituksen puheenjohtaja ja WSP Europen johtaja Meyer vastasi Rakennuslehdelle kysymykseen lähdön syistä.

Rakennuslehti ei tavoittanut Kirsi Hautalaa kommentoimaan lähtöään.

Meyerin mukaan WSP on onnistunut hyvin äskettäin ostettujen yritysten integroinnissa ja kannattavuus on myös parantunut. Yhtiö osti ISS Prokon kuluvan vuoden alussa ja Trafixin marraskuussa 2017.

”Meillä on hyvä pohja kasvaa edelleen Suomen markkinoilla – meillä on positiivinen näkemys Suomen markkinoista ja suunnittelemme vahvaa kasvua parin vuoden sisään”, Meyer sanoo.

WSP Finlandin vuoden 2017 liikevaihto oli 56,7 miljoonaa euroa ja liiketulos 5,5 prosenttia liikevaihdosta. Tammikuisen ostoksen jälkeen henkilökunnan määrä on 650.

 

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Kirsi Hautala jätti WSP:n välittömästi”

  1. Toivon Kirsille kaikkea hyvää jatkossa. Olin hänen tiimissä 5 vuotta ja hän on hyvin kannustava ja helposti lähestyttävä henkilö.

Vastaa