Kokeile kuukausi maksutta

Peab voitti koulu-urakan Kangasalta

Vanha koulu puretaan ja uuteen kiinteistöön tulee esikoulun sekä ala- ja yläasteen opetustiloja.

Vanha koulu puretaan ja uuteen kiinteistöön tulee esikoulun sekä ala- ja yläasteen opetustiloja.

Kangasalan kaupunki ja rakennusyhtiö Peab ovat tiistaina allekirjoittaneet 12,5 miljoonan euron KVR-urakkasopimuksen koulukiinteistön rakentamisesta Vatialaan Kangasalle.

Urakkasopimukseen kuuluu vanhan koulurakennuksen purkaminen ja uuden rakentaminen suunnitteluineen.

Kiinteistöön tulee esikoulun, ala- ja yläasteen opetustiloja. Työt alkavat kesäkuun aikana, ja rakennus otetaan käyttöön kokonaisuudessaan elokuussa 2020.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että olemme saaneet mahdollisuuden näyttää koulurakentamisen osaamistamme tässä merkittävässä kohteessa”, toteaa työpäällikkö Kalle Kulmala Peab Oy:stä tiedotteessa.

”Kilpailullinen neuvottelumenettely tuotti hyvät suunnitelmat ja mahdollisuudet saada nykyaikainen oppimisympäristö kokeneen urakoitsijan toimesta”, kertoo rakennuspäällikkö Merja Saarilahti Kangasalan kaupungilta.

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “Peab voitti koulu-urakan Kangasalta”

  1. Uusi homekoulu? Miksi kouluja ei rakenneta parakeista, kun ne on nykyään jo niin kehittyneitä ettei eroa edes huomaa?

    1. Hyvä kommentti hermanni! Käsittääkseni tämä koulu tehdään betonirunkoisena, joten ainoa mahdollisuus sisäilmaongelmiin on liian aikainen lattioiden pinnoitus muovimatoilla.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat