Sitowise ja MA-arkkitehdit vahvistavat asemaansa etenkin kaupunki- ja aluekeskusten infrahankkeissa.

Sitowise ostaa arkkitehtitoimisto MA-arkkitehdit

Sitowise ja MA-arkkitehdit vahvistavat asemaansa etenkin kaupunki- ja aluekeskusten infrahankkeissa.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

”Maisemasuunnittelijoiden osaamista tarvitaan lähes kaikissa infrasuunnitteluhankkeissa, ja pihasuunnittelu lisääntyy jatkuvasti talonrakentamisen puolella. Hankkeet ovat laajoja ja pitkäkestoisia ja yhä useammin monialaprojekteja. MA-arkkitehtien asiantunteva tiimi täydentää erinomaisesti nykyistä henkilöstöämme ja saamme lisävahvistusta etenkin kulttuuriympäristöjen, maisemaselvitysten ja pihasuunnitelmien laatimiseen”, osastopäällikkö Antti-Jaakko Koskenniemi Sitowisestä kertoo.

”Kun perustimme yrityksen, maisema-arkkitehtejä oli vielä vähän. Kasvatimme toimintaamme ja osaltamme myös alan osaamista kouluttamalla opiskelijoita työn kautta maisema-arkkitehdeiksi. Sitowisen samankaltainen lähestymistapa osaamisen kehittämiseen, kotimainen omistus sekä hyvä ilmapiiri ja oikea ote työn tekemiseen tarjoavat sekä meille että asiakkaillemme hyvän kodin tulevaisuudessakin”, MA-arkkitehtien toimitusjohtaja Marja Mikkola lisää.

MA-arkkitehdit on maisema-arkkitehti Marja Mikkolan ja arkkitehti Antti Karvosen vuonna 1989 perustama maisemasuunnitteluun ja kaavoitukseen erikoistunut arkkitehtitoimisto.

Yritys tekee muun muassa puisto-, piha- ja puutarhasuunnitelmia, kulttuuriympäristön hoitosuunnitelmia sekä kaavoitukseen liittyviä maisemasuunnitelmia ja -selvityksiä.

Marja Mikkola ja koko muu MA-arkkitehtien noin 10 hengen tiimi siirtyy kaupan yhteydessä kokonaisuudessaan Sitowisen palvelukseen.

Liikkeenluovutus tapahtuu elo-syyskuun vaihteessa, johon saakka MA-arkkitehdit jatkavat toimintaansa yhtiönä nykyiseen malliin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sitowise ostaa arkkitehtitoimisto MA-arkkitehdit”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi