Lehto rakentaa varastotiloja Espoon Sepänkylään

Lehto Group oyj:n tytäryhtiö Lehto Tilat oy on aloittanut vuokrattavien pienvarastotilojen rakentamisen Espoon Sepänkylään.

Espoon Peuraniityn varastoja. Kuva: Lehto

Tiedotteen mukaan yhteensä tiloja rakennetaan 36, ja niiden koko vaihtelee 68–102 neliön välillä. Joissain tiloissa on lisäksi vielä 13,5 neliömetrin kokoinen parvi, joka soveltuu hyvin esimerkiksi toimistotilaksi. Tarvittaessa tiloja on myös mahdollista yhdistellä.

Tilat on suunniteltu lähinnä pienvarastoiksi, jolloin varastointi sekä pienimuotoinen tuotannollinen ja harrastuksellinen toiminta onnistuu tiloissa, Lehto Tilojen hankepäällikkö Juho Kirstinä kertoo ja jatkaa:

”Kiinteistö tulee toimimaan myös äänivallina alueelle rakennettaville kerrostaloille. Kiinteistöstä tulee merkittävä maamerkki, jossa on huomioitu sen arkkitehtuurillinen sijoittuminen ympäristöön hyödyntämällä luonnonläheistä värimaailmaa”, Kirstinä kertoo.

Varastotilat menevät ensisijaisesti myyntiin, mutta niitä myös vuokrataan halukkaille. Tällöin ne myydään sijoittajille valmiiksi vuokrattuina.

Tiedotteen mukaan pienvarastomarkkinat ovat olleet  viime vuosina voimakkaassa kasvussa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lehto rakentaa varastotiloja Espoon Sepänkylään”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat