TerraWisen toimitusjohtaja vaihtuu

Rakennusyritys TerraWise saa uuden toimitusjohtajan.

Rakennusyritys TerraWise saa uuden toimitusjohtajan.

Uutena toimitusjohtajana aloittaa 1. syyskuuta alkaen 48-vuotias tekniikan lisensiaatti Petri Kotkansalo.

Hän on toiminut aiemmin johtotehtävissä muun muassa Lemminkäisellä ja Graniittirakennus Kalliossa. Yhtiötä sen perustamisesta asti johtanut Juha Saapunki jatkaa vaihdoksen jälkeen yhtiössä aktiivista rooliaan yhtenä sen omistajista.

”Yhtiömme on onnistunut kasvamaan muutamassa vuodessa merkittäväksi maa- ja infrarakennuksen toimijaksi Suomessa. Juha Saapunki on tehnyt hyvää työtä tämän kasvutarinan aikaansaamiseksi. Annamme yhtiön hyvillä mielin Petri Kotkansalon johdettavaksi”,  TerraWisen hallituksen puheenjohtaja Timo Sarkki toteaa.

”TerraWise-konserniin fuusioitiin vuoden alusta kaikkiaan seitsemän yritystä. Nyt tuo prosessi on saatu lopuilleen, joten on hyvä tilaisuus luovuttaa yhtiön johto uusiin käsiin”, Juha Saapunki toteaa.

Kotkansalo astuu suurella innolla TerraWisen ruoriin. ”TerraWise on erittäin hyvässä kunnossa oleva yhtiö ja siellä on upeita ammattilaisia töissä. Olen erittäin innostunut jatkamaan yhtiön kehittämistä vieläkin eteenpäin”, Kotkansalo kertoo.

TerraWisen toimialoina ovat maa- ja viherrakentaminen sekä infrarakentaminen, louhinta ja kiviainesmyynti.

Yhtiön liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa, ja sillä on 365 työntekijää.

TerraWisen omistavat yhtiön toimiva johto ja avainhenkilöt sekä pääomasijoitusyhtiö Sentica Partnersin hallinnoimat rahastot.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “TerraWisen toimitusjohtaja vaihtuu”

Vastaa