Kokeile kuukausi maksutta

Vuoden 2018 Puupalkintoehdokkaat julkistettiin

Vuoden 2018 Puupalkinnon saajaksi on asetettu ehdolle ennätykselliset 20 kohdetta. Kohteet ovat mukana myös yleisöäänestyksessä.

Tässä vielä rakenteilla oleva rivitalokohde As.oy Laajasalon Greija on yksi tämän vuoden puupalkintoehdokkaista. Kuva: Anne Kurki

Tänä vuonna jatkoon päässeet ehdokkaat edustavat erittäin monipuolisesti puun käyttöä erilaisessa rakentamisessa. Mukana on muun muassa erilaista julkista ja asuinrakentamista sekä kokoontumisiin tarkoitettuja, siirreltäviä väliaikaisia rakennelmia.

Voit tutustua Puupalkinto 2018 -ehdokkaisiin ja äänestää suosikkiasi täällä. Yleisöäänestys on avoinna 21. lokakuuta asti.

Puupalkinnon saaja ja yleisöäänestyksen tulos julkistetaan Puupäivässä Helsingin Messukeskuksen Siivessä 2. marraskuuta.

Puupalkinto jaetaan vuosittain kannustuksena rakennukselle, sisustukselle tai rakenteelle, joka edustaa korkealaatuista, suomalaista puuarkkitehtuuria tai jossa puuta on käytetty rakennustekniikkaa edistävällä tavalla. Puupalkinto on jaettu vuodesta 1994 alkaen. Palkinnon myöntää Puuinfo oy.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vuoden 2018 Puupalkintoehdokkaat julkistettiin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat