Granlund ostaa Insinööritoimisto LVI-Planorin

Granlund Kuopio oy vahvistaa toimintaansa Itä-Suomen alueella hankkimalla paikallisen Insinööritoimisto LVI-Planor oy:n osakekannan.

Granlund Kuopio oy vahvistaa toimintaansa Itä-Suomen alueella hankkimalla paikallisen Insinööritoimisto LVI-Planor oy:n osakekannan.

Insinööritoimisto LVI-Planor on vuonna 2006 perustettu kuusi henkeä työllistävä asiantuntijayritys, jolla on pitkä kokemus lvi- ja rakennusautomaatiosuunnittelun lisäksi myös taloteknisestä valvonnasta.

Yhtiöiden välinen yrityskauppa astuu voimaan joulukuun alusta, jolloin myös LVI-Planorin henkilöstö siirtyy Granlund Kuopion työntekijöiksi. LVI-Planorin toimitusjohtaja Jorma Kauppinen siirtyy Granlund Kuopion asunto-ja toimitilasuunnittelun liiketoimintajohtajaksi vastaamaan ja kehittämään palveluita.

Vuonna 1969 perustettu Granlund Kuopio on yksi Granlund-konsernin vanhimpia tytäryhtiöitä. Yhtiö työllistää tällä hetkellä 61 rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijaa. Taloteknisen suunnittelun lisäksi vahvoja osaamisalueita ovat muun muassa puhdastilasuunnittelu, tutkimus- ja kehitystoiminta sekä kiinteistönpidon palvelut.

Granlund Kuopion suurimpia projekteja tällä hetkellä ovat muun muassa Kuopion yliopistollisen sairaalan Uusi Sydän -hanke, OYS Tulevaisuuden sairaala -hanke, Savonlinnan uusi pääterveysasema, Imatran Mansikkalan koulukeskus, Kuopion Museo sekä Iisalmen terveyskeskuksen vaihe 2. Granlund Kuopion liikevaihto vuonna 2017 oli yli 5 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Granlund ostaa Insinööritoimisto LVI-Planorin”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi