Pellonreuna. Kuva: NCC

NCC toteuttaa kerrostaloja Jyväskylään

NCC on allekirjoittanut sopimukset Jyväskylän Vuokra-asunnot oy:n (JVA) kanssa kahden asuinkerrostalon sekä pysäköintirakennuksen ja pihan rakentamisesta Jyväskylään.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Tiedotteen mukaan sopimuksien arvo on yhteensä noin 9,5 miljoonaa euroa.

NCC toimii urakoitsijana JVA:n Pellonreunan uudisrakentamishankkeen E- ja F-rakennuksien rakentamisessa. Rakennukset sisältävät 7 asuinkerrosta, kellarikerroksen sekä ullakkotilat, jossa sijaitsevat kerhotilat ja IV-konehuoneet. Rakennuksissa on yhteensä 89 asuntoa.

”Toisen talon katolle rakennettava aurinkovoimala on yksi kohteen erityispiirre, jonka avulla pyritään vastaamaan kestävän kehityksen haasteisiin”, JVA:n toimitusjohtaja Timo Hyttinen kertoo.

Sopimus sisältää myös pysäköintirakennuksen ja pihojen rakentamisen. Pysäköintirakennukseen tulee 2 pysäköintitasoa, joista ensimmäinen taso sijaitsee rakennuksen sisällä ja toinen kannen päällä.

Hankkeessa noudatetaan Terve talo -toimintamallia, jossa panostetaan kosteuden- ja puhtaudenhallintaan kaikissa rakentamisen vaiheissa.

Rakentaminen aloitetaan lokakuussa 2018 ja hanke valmistuu kokonaisuudessa helmikuussa 2020.

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “NCC toteuttaa kerrostaloja Jyväskylään”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi