Myyntiedustaja Stevan Stevanovic. Kuva: Timo Sormunen

Serbialaisyritys hakee putkibisnestä Pohjoismaista

Finnbuild on houkutellut messuhalleihinsa aiempaa enemmän myös ulkomaisia näytteilleasettajia. Niistä yksi on serbialainen putki- ja saniteettivalmistaja Pestan.

Kirjoittaja(t) Timo Sormunen

Vuonna 1998 perustettu ja noin 100 miljoonan euron liikevaihtoa tekevä perheyritys työllistää 1500 henkilöä. Se on Finnbuildissa nyt toista kertaa.

Myyntiedustaja Stevan Stevanovicin mukaan messuosasto päätettiin varata vuoden 2016 positiivisten kokemusten pohjalta.

”Meillä on vientiä eri puolille Eurooppaa ja nyt haemme aktiivisesti markkinoita Suomesta ja muualta Pohjoismaista. Toki osallistumispäätökseen vaikutti sekin, että rakentamisen suhdanne on Suomessa nyt huipputasolla”, Stevanovic perusteli.

Kosolti kehuja järjestelyille

Messujen toisena päivänä messukeskuksen käytävät ovat olleet selvästi keskiviikkoa täydempiä ja sama tuntuma oli myös Stevanovicilla. Tosin jo avauspäivä kuului olleen kakkoshallissa kiitettävän kiireinen.

”Suomalaisyrityksillä on tällä toimialalla vahva kotimarkkina-asema. Uudet vaihtoehdot tuntuvat kuitenkin kiinnostavan ja perjantaina laitamme uusia nimiä sopimuspapereihin”, Stevanovic myhäili.

Myös messujen järjestelyt keräävät kosolti kehuja. Tarjolla on hyvää oheisohjelmaa, palvelut pelaavat, logistiikka on sujuvaa ja iso parkkihalli vieressä.

”Vastaavaa saa muualta Euroopasta hakea. Toki tämä kakkoshalli on hieman tuota päänäyttelytilaa syrjäisempi, mutta ensi kerralla sitten sinne”, Stevanovic naurahti.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Serbialaisyritys hakee putkibisnestä Pohjoismaista”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi