YIT on aloittanut 90 miljoonan arvoiset asuinkerrostalohankkeet

YIT on käynnistänyt useita asuinkerrostalokohteita pääkaupunkiseudulla ja kasvukeskuksissa.

Turun Fabriikin Festivo. Kuva: YIT

Käynnistyneistä hankkeista suurimmat ovat Helsingin Bööle, Helsingin Kahvitauko, Tampereen Niemenrannan Elegia sekä Turun Fabriikin Festivo. Näiden hankkeiden arvo on yhteensä noin 90 miljoonaa euroa. Asuntojen aloitukset on kirjattu kuluvan vuoden kolmannelle neljännekselle.

Helsingin Bööle on neljäs ja viimeinen vaihe Pasilan Triplan 12-kerroksisista asuintaloista. Kohteen arvo on yli 40 miljoonaa euroa, ja sinne valmistuu yli 100 asuntoa kesällä 2020.

Helsingin Kahvitauko sijaitsee Aurinkolahden Kahvikorttelissa, joka rakentuu entiselle Pauligin paahtimon tontille. Kohteen arvo on yli 20 miljoonaa euroa, ja sinne valmistuu noin 60 asuntoa kesällä 2019.

Tampereen Niemenrannan Elegia sijaitsee keskustan länsipuolella Lielahden tuntumassa. Hanke jatkaa Niemenrannan alueen rakentamista, joka on alkanut jo vuonna 2011. Hankkeen arvo on yli 10 miljoonaa euroa, ja sinne valmistuu yli 70 asuntoa syksyllä 2019.

Turun Fabriikin Festivo on neljäs kohde YIT:n kehittämässä korttelissa, joka sijaitsee kulttuurikeskus Logomon vieressä.  Hankkeen arvo on noin 15 miljoonaa euroa, ja sinne valmistuu noin 75 asuntoa vuoden 2019 loppuun mennessä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT on aloittanut 90 miljoonan arvoiset asuinkerrostalohankkeet”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi