NCC sai kaksi tuulivoimalapuiston infrastruktuurin rakentamisurakkaa

NCC Infrastructure on allekirjoittanut kaksi infrastruktuuritöitä sisältävää tuulivoimaurakkaa, joiden arvo on yhteensä noin 6 miljoonaa euroa.

Kuva: NCC

CPC Finlandille tehtävässä tuulivoimaurakassa NCC suunnittelee ja toteuttaa perutusten ja kaapelointien rakentamisen 12 voimalan tuulipuistolle, joka sijaitsee Pohjanmaan Isojoella. NCC:n urakka on alkanut suunnittelulla, ja se valmistuu syksyllä 2019, jolloin tuulivoimalat otetaan käyttöön.

Pohjois-Pohjanmaan Pyhäjoella NCC tekee tuulivoimalapuiston markkinaehtoisen KVR-urakan Energiequelle oy:lle. Urakka sisältää teiden, nostokenttien ja sähköverkon rakentamisen. Teiden ja nostokenttien annettujen mittojen mukainen kantavuus ja tasaisuus mahdollistavat suurien kuljetusten siirtämisen ja voimalan pystyttämisen. NCC toimittaa puistoon myös sähköaseman, johon kytketään tuulipuiston viisi 4,5 megawatin turbiinia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NCC sai kaksi tuulivoimalapuiston infrastruktuurin rakentamisurakkaa”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi